Το σκόρδο δεν κάνει μόνο γεύση το φαγητό μας καλά με τη μοναδική γεύση πικάντικη, αλλά έχει επίσης πολλά ιατρικά οφέλη. Λένε ότι αν το σκόρδο δώρο wasn'ta της φύσης και αν ήταν εφευρέθηκε σε ένα εργαστήριο, τότε θα ήταν τα δαπανηρότερα ναρκωτικών ποτέ, καθώς έχει πολλά οφέλη για την υγεία. Το σκόρδο ως αρωματικές ύλες συστατικό προσθέτει μια πολύ απότομη, έντονη και αρωματική γεύση στο φαγητό, και χρησιμοποιείται σε διαφορετικές κουζίνες σε όλο τον κόσμο. Ανήκει στην οικογένεια Alliaceae που περιλαμβάνει επίσης τα κρεμμύδια, φρέσκα κρεμμύδια, πράσα και κρεμμύδια. Στις παραγράφους που ακολουθούν, ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς να αυξηθεί το σκόρδο και τα πολλά οφέλη που συνδέονται με αυτήν.
Πώς να αυξηθεί το σκόρδο στο σπίτι;
Πολλοί από εμάς είναι δύσκολο να αποδεχθεί το γεγονός ότι το σκόρδο μπορεί να καλλιεργηθεί μεταξύ των άλλων λαχανικά στον κήπο. Αλλά είστε έτοιμος να αλλάξει αυτή την αντίληψη, όπως αυτό το άρθρο θα σας δώσει μερικές συμβουλές σκόρδο καλλιέργεια για το πώς να αυξηθεί το σκόρδο στο σπίτι. Δεδομένου ότι το σκόρδο δεν απαιτεί πολλή φροντίδα, δεν είναι πάρα πολύ μιας εργασίας για να αυξηθεί μόνοι σας.
Πότε πρέπει να Φυτών Σκόρδα;? Το σκόρδο είναι ισχυρή, με τη δυνατότητα να επιβιώσουν τον χειμώνα. Τούτου λεχθέντος, μπορεί να καταστραφεί σε πολύ κρύο και χιονισμένο όρους. Στις περιπτώσεις αυτές, πρέπει να προστατεύονται με την κάλυψη τους με άχυρο. Στην Ευρώπη, το σκόρδο είναι φυτευτεί η μικρότερη μέρα του χρόνου. Είναι μάλλον συμβολική, καθώς δεν υπάρχει επιστημονικός λόγος πίσω από τη φύτευση τους λαμβάνοντας υπόψη τη διάρκεια της ημέρας. Στις ΗΠΑ, μπορεί να φυτεύεται την άνοιξη ή αργά το φθινόπωρο. Είναι παρατηρήσει ότι στις περισσότερες βόρειες περιοχές θα το φυτό κατά τα τέλη του έτους, ενώ στις νότιες περιοχές που θεωρούν τέλη Φεβρουαρίου ή τον Μάρτιο να τον κατάλληλο χρόνο για φύτευση. Κακές καιρικές συνθήκες έχουν επιπτώσεις στο μέγεθος του σκόρδου λαμπτήρων που παράγεται. Οι εμπειρογνώμονες προτείνουν τα μέσα Οκτωβρίου να είναι η τέλεια στιγμή για να φυτό το σκόρδο.
Πώς να φυτεψει Σκόρδα;? Σκόρδα καλλιεργείται από την ενιαία σκελίδες του βολβού. Κάθε ένα από αυτά τα μεμονωμένα σκελίδες παράγει ένα εργοστάσιο με μία βαλβίδα, που μπορεί να περιέχει περίπου είκοσι γαρύφαλλα. Όταν αυξάνεται το σκόρδο από ένα γαρίφαλο, θα πρέπει να εξασφαλίζουν ότι ο τόπος που επιλέξατε για το εργοστάσιο παίρνει την αφθονία του φωτός του ήλιου, και ότι το έδαφος είναι καλά στραγγισμένο και να μην έχει μεγάλη υγρασία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σκόρδο βολβοί που αγοράζονται από το σούπερ μάρκετ στις εγκαταστάσεις σκόρδο. Κάθε βολβός έχει περίπου είκοσι γαρύφαλλα. Οι επιμέρους σκελίδες πρέπει να διαχωρίζονται ήπια και στη συνέχεια τοποθετούνται σε όρθια θέση σε μια ίντσα μια βαθιά τρύπα. Υποθέτοντας ότι η λάμπα έχει είκοσι γαρίφαλο, μπορείτε να κάνετε τέσσερις σειρές από πέντε σε κάθε (σειρές θα πρέπει να έχει ένα χάσμα των δεκαοκτώ ίντσες) και τον τόπο κάθε μία από αυτές, σε απόσταση τέσσερις ίντσες. Μια περιστασιακή πασπαλίζουμε του λιπάσματος είναι επαρκής για τη συγκεκριμένη μονάδα.
Πότε να Σκόρδα Harvest;? Συγκομιδή σκόρδο είναι το πιο κρίσιμο στάδιο, ενώ όλο το σκόρδο, διότι ενδέχεται να παράγουν μικρές λάμπες αν είναι συγκομίζονται πολύ νωρίς, ενώ η καθυστερημένη συγκομιδή μπορεί να προκαλέσει διάσπαση των λαμπτήρων. Η καλλιέργεια είναι συνήθως έτοιμο για συγκομιδή σε περίπου τρεις έως τέσσερις μήνες, όταν τα χόρτα του φυτού αρχίζουν να φαίνονται στεγνά και καφέ χρώμα. Ο καλύτερος τρόπος για να ελέγξετε αν το εργοστάσιο είναι έτοιμο για συγκομιδή είναι να σκάψει να εξετάζει προσεκτικά την ανάπτυξη του βολβού με τον έλεγχο του μεγέθους της και μετρώντας τα στρώματα του δέρματος λεπτό χαρτώδης του. Αν η λάμπα είναι παχουλός και έχει τρία στρώματα του δέρματος χαρτώδης, επιτρέπει σε άλλο δύο έως τρεις εβδομάδες, και εάν ο αριθμός των λεπτή φλούδα χαρτώδης είναι τέσσερα ή περισσότερα, είναι έτοιμη να τη συγκομιδή. Όταν είναι έτοιμο για συγκομιδή, μαλακώνουν το έδαφος χρησιμοποιώντας ένα μυστρί κήπο και ξεφεύγω από το χώμα για να ρίξετε μια ματιά σε όμορφα καλλιεργούνται σας σκόρδο.
Οφέλη του Σκόρδα
Το σκόρδο είναι ένα σημαντικό μαγειρικό συστατικό στα κινέζικα, Κούβας, ινδική, ιταλική, του Λιβάνου, των Φιλιππίνων, της Ισπανίας, αλλά και μεσογειακή κουζίνα. Εκτός από την κατανάλωση σκόρδου στην αρχική του μορφή, είναι επίσης χρησιμοποιείται για την κατασκευή σκόρδο λάδι και το all time classic σκορδόψωμο. Υπάρχουν διάφορες ποικιλίες του σκόρδου, και συγκεκριμένα hardneck, softneck, μωβ λωρίδα, πορσελάνη, racambole και το σκόρδο ελέφαντα.
Πίστευαν στην αρχαιότητα, ότι το σκόρδο κράτησε το Βαμπίρ μακριά. Λοιπόν, δεν ξέρω πόσο αλήθεια ότι είναι, αλλά σίγουρα κρατά πολλές ασθένειες μακριά. Αν και υπάρχουν πολλά οφέλη του σκόρδου, το φάρμακο θαύμα, ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε και να λένε για, ορισμένα από τα βασικά πλεονεκτήματα είναι ότι δρα ως αντιοξειδωτικό, προστατεύοντας το σώμα από τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες, που έχει την ικανότητα να θεραπεύει κοινό κρυολόγημα και το βήχα που προκαλείται λόγω των αλλεργιών, και μπορεί επίσης να διαθέτει την χοληστερόλη του αίματος και το επίπεδο χαμηλής πίεσης. Για να ξέρουν κάτι παραπάνω για τα οφέλη του σκόρδου θαυματουργή, διαβάστε το σκόρδο οφέλη για την υγεία.
Αυτή ήταν η απλή διαδικασία για το πώς να φυτεψει το σκόρδο και το πώς να καλλιεργούν αυτό το υπέροχο βότανο στον κήπο σας. Μετά από να περάσει τις παραπάνω οδηγίες, πρέπει να έχετε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το πώς να αυξηθεί το σκόρδο στο σπίτι δεν είναι καθόλου δύσκολο. Έτσι, προσπαθήστε μόνοι σας και να απολαύσετε το σκόρδο που καλλιεργούνται στον κήπο σας. Μετά από όλα, τη χαρά της που χρησιμοποιούν στο σπίτι-που καλλιεργούνται σκόρδο είναι ανά πάσα στιγμή καλύτερα από αυτά που αγοράζονται από το σούπερ μάρκετ. Και έτσι είναι η γεύση.
No comments:
Post a Comment